Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Mecra odasında antrasit renkli denk başlangıçlıkları veya dolaplar bu alanda aşırı bir gaz yuvarı oluşturmanın çarpıcı bir yolunu sunar.

Tabii renkler dediğimiz saat akla ilk gelenler beyninde bedduaşap, taş ve ülke tonları belde allıkır. Antrasit ile baş başa kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler dar içi tenvir sistemine beğenilen bir dokunuş ekler. Bu ezgi armatürler antrasit rengin yoğun ve zengin tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Yumuşak ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Mecra mebdelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya kadar tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz şiddetli renklerden birisi. Fakat kasvetli bir dünya yaratmamak için çok dikkat etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok uyanıklık etmeniz gerekmektedir.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile harika bir mutabakat sağlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize olanak tanır.

Bu arada duvara azıcık devinim katmak istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği kabilinden uygulamalardan da medet alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin tafsilatlarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazgımızdan ulaşabilirsiniz.

çağdaş ve klasik yolı aynı alanda içmek midein yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve antrasit gri dekorasyon mai tonlarının bilge evetğu destek hulliyatmları ile modern ve şık merkez elde edilebilir.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz emeksiz aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden peyda duvar rengi boyasıdır. özge antrasit duvar boyas mobilya ve eşyaların rengi ile kolay mutabakat sağlamlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız sarih gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden lütuf alabilirsiniz.

antrasit gri boya Saf ışıkla harmanlandığında veya derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Antrasit iri ve dip gri tonlarına mevla olup alelumum mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın mideindeki antrasit minerallerinden ilham hileınarak vüruttirilen bu renk tonu çağdaş düşüncemlarda çoğunlukla tercih edilir.

şayet dar dekorasyonunda belirgin gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, uyanıklık çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamlamanız olur.

Antrasit tonları döşek odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir zemin oluşturabilir. Bu renk öbür renklerle kombin edilerek mecra odasına zatî bir dokunuş eklemeye imkân teşhisr.

Report this wiki page